Missie

HOPE Benefiet, dat zich al jaren inzet voor kankeronderzoek, slaat een nieuwe weg in. Bezieler, dj en kankerpatiënt Rupert Suply (30) acht het moment rijp. Niet enkel is hij met partner Bonny in januari nog de trotse ouders geworden van een flinke zoon Lewis. Na vele jaren vechten en meer dan 650 chemo’s heeft zijn lichaam het ook steeds moeilijker om te recupereren in de strijd tegen de vreselijke ziekte. Twee cruciale wendingen die hem deden besluiten om HOPE een solide toekomst te geven. En tegelijk een nieuwe toekomst voor de meest uiteenlopende goede doelen.

 

Wat is HOPE vandaag? Rupert Suply die leuke evenementen organiseerde – waarbij zijn passies voor muziek en sport veelal centraal stonden – om geld in te zamelen ter ondersteuning van het kankeronderzoek in het UZA.

 

Wat wordt HOPE morgen? Rupert Suply – gesteund door vele vrienden en vrijwilligers omdat hij het zelf niet meer kan – die ‘Hope’ geeft aan al diegenen die ‘Hope’ nodig hebben. De benefiets blijven dus maar worden breder qua inhoud en trachten ook veel breder te gaan wat begunstigde organisaties betreft.

 

Rupert: “Het maakt voor ons niet uit hoe je situatie eruit ziet. Ben je ziek of misschien wel op de dool in het leven. Voor elke droom is een weg. Niets is voor eeuwig in het leven. Elke dag kun je nieuwe richtingen uit, zolang je maar positief bent. Dat heb ik in de vele jaren dat ik tegen kanker vocht meer dan ooit ondervonden. Ook ik heb – zelfs na elke tegenslag of stap terug – telkens nieuwe dromen gekregen. Geen enkel pad is daarvoor op voorhand uitgestippeld. Je moet dat pad zelf maken. Ga voor die droom die jou en de mensen rondom je vanuit het diepste van je ziel gelukkig maakt. Die voldoening kan je enorm veel kracht geven en is de sleutel om je oprecht gelukkig te voelen. Leven vanuit je hart.”

 

Dat is de boodschap die Rupert Suply met HOPE voortaan naar buiten wil dragen. Problemen zorgen enkel en alleen voor bijhorende oplossingen, klinkt het nog. HOPE staat in de toekomst open voor de meest uiteenlopende ideeën om zo haar schouders te kunnen zetten onder een zeer breed gamma aan goede doelen. Enkele nieuwe uitdagingen zijn zo pakweg al: het ontwikkelen van een lessenpakketje om kanker meer bespreekbaar te maken in scholen en een kinderstrip die de ziekte ook voor de allerjongsten tot een tastbaar aspect van het leven maakt.

Storten kan altijd op het rekeningnummer:
BE87 0688 9692 6994 (met als vermelding HOPE)

Alvast bedankt voor je interesse! Indien u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: